Onze visie

'Samen voor je eigen kracht' is het motto van Nerushoek, dit sluit aan bij de ontwikkelingen van deze tijd. Een tijd waarin mensen weer zelf verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen leven en weer ‘van binnen naar buiten’ willen leven in plaats van aan alle verwachtingen en verplichtingen van anderen voldoen. Het is een ontwikkelproces om van het ‘oude’ naar het ‘nieuwe’ te komen.

Bij Nerushoek kun je jezelf tot bloei laten komen in een omgeving waar mensen ook niet perfect zijn, maar waar wel vrijheid is om je eigen leven te leven. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen levensenergie, dat te doen wat goed voor je voelt, waar je passie ligt. Daarbij kun je altijd om hulp vragen en gebruik maken van de mogelijkheden die Nerushoek biedt.
Het is onze visie dat de oplossingen en jouw kracht binnenin jou zijn. Daarom werken we met verschillende vormen die jou ondersteunen naar binnen te gaan. Jij bepaalt wat voor jou werkt. Indien gewenst met advies van ons.

Lees ook dit onderstaande artikel van De Correspondent, dit sluit aan bij onze visie.

klik hier op voor artikel


Duurzaamheid is een begrip dat wij automatisch uitademen bij alles wat we doen binnen Nerushoek. Onze visie m.b.t. het goed zorgen voor cliënten is namelijk ook toepasbaar m.b.t. het goed zorgen voor de hele aarde. Wij maken hierbij gebruik van de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties én koppelen hieraan de Sustainable Development Mindsets (SDM) voor een sneller en logischer besef. Je zult merken dat je al veel meer aan duurzaamheid doet dan je dacht.

klik hier op voor meer uitleg van de SDG'sklik hier op voor meer uitleg van de SDM's