Wat doen wij

Wat is mogelijk?

  • Het verkrijgen van ‘meesterschap over je emoties en gevoelens’
  • Emotietherapie met visualisatietechnieken om emotionele- en fysieke blokkades en belemmerende overtuigingen op te lossen
  • Ondersteunen bij het verkrijgen van helderheid over jouw diepste verlangens
  • Innerlijke reizen voor diepgaande inzichten en helende ervaringen onder deskundige begeleiding
  • Helende massages die blokkades kunnen losmaken
  • Opstellingswerk om diepgewortelde familie issues zichtbaar te maken, waardoor zij doorbroken kunnen worden
  • Lichaamswerk; het lichaam spreekt en laat zien wat waar nodig is

De basis is 2 maanden, waarna gekeken wordt of verlenging noodzakelijk is. Dit wordt besproken met alle betrokkenen.

Na deze 2 maanden kan niet precies gezegd worden waar je dan staat. Wel heb je de belangrijkste emotionele-en fysieke blokkades opgelost, weet je wat je passies zijn, heb je een gezond eet- en leefpatroon en is er duidelijkheid over wat en hoe je wilt leven.

Het verblijf

Het kan heel verhelderend zijn om even uit je bekende systeem weg te zijn. Het systeem wat jij om je heen aangetrokken hebt, op basis van je (oude) overtuigingen. Dit los laten is best een stap en je zult veel van jezelf tegenkomen als je verblijft in een omgeving waar geleefd wordt vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Je zal verblijven op de haven Nerushoek aan de Terhernse Pollen. Er is een gezamenlijke keuken en verblijfruimte. Er zijn veel werkzaamheden te doen; we doen het op die plek met elkaar. En jij hebt ten allen tijde de vrijheid om dat te doen wat je kan en wilt doen, als ook tijd en aandacht te besteden aan je eigen passie.

Ook zijn er momenten om in een kring deel te nemen. Niet om alle ervaringen uit te wisselen; jij zit daar voor jouzelf. Wel om te leren om vanuit je hart, je gevoel te spreken; kwetsbaar te durven zijn en te ervaren welke kracht je kunt gaan gebruiken. Tevens kun je in een groep leren om meesterschap te verkrijgen over je emoties en gevoelens, zodat je er geen speelbal meer van wordt maar dat je het kan gaan gebruiken als kracht. Het “ownen” van je emoties en oordelen is daar een belangrijk onderdeel van. Je wordt daar zelf heel vrij van en laat ook de ander vrij.

Vertaling naar het leven van alledag

Aan het eind zal steeds een terugkoppeling plaatsvinden met praktische tips en adviezen om één en ander te integreren in het dagelijks leven. Aan het einde van het verblijf zal meer en meer de focus liggen op terugkeer naar het dagelijks leven buiten de community en de integratie van de opgedane ervaring en kennis in werk, gezin en relaties.

Waarom zou je het doen?

Omdat jij weer aan het roer van je eigen leven wilt staan; je passies weer de ruimte wilt geven en alle belemmeringen dat daar voor in de weg staan wilt opruimen.

En voor degenen die er voor kiezen om bij Healing Community Friesland te wonen; even 2 maanden weg uit jouw systeem om iets nieuws toe te kunnen laten.

Voor wie?

Een ieder die bereid is helemaal voor zichzelf te gaan in verbinding met zijn/haar omgeving, zelf de eigen verantwoordelijkheid voor zijn leven terug te nemen en bereid is daar 1, 2 of meer maanden van zijn/haar leven voor uit te trekken.